Kindercarnaval Bingoshow / Grote Carnavalsshow

Ja het bijna zover met de Grote Bingo show en de Grote Carnavalsshow. De livestream shows van de carnavalsverenigingen de Leste Stuyver en de Blockeniers.

Het wordt knallen vanmiddag met een geweldige bingo show, optreden van de live band That’s for U, Tik Tok filmpjes en nog veel meer.

Vanavond gaat het dak eraf met een geweldige swingoshow, optreden Bryan Stricker, Tik Tok filmpjes, DJ Edje  en nog veel meer vermaak.

Dit alles gepresenteerd door Barry Jonker. En natuurlijk zijn de prinses en de prins van beide carnavalsverenigingen ook aanwezig. Heb je nog geen box met swingokaarten gekocht ga dan snel naar www. deharmonieblokker.nl

Lees meer

Blockeniers Tiktok Talentenjacht

Beste mensen uit het rijk der Blockeniers,

Wij hebben leuk nieuws! We gaan een talentenjacht organiseren via Tiktok. Alle leeftijden mogen hier aan mee doen.

Voor iedereen uit Blokker en omstreken hebben wij een Tiktok account aangemaakt. Dus iedereen met een account, volg en deel ons! @deblockeniers.

Hoe doe je mee:

  1. Zorg dat je ons account volgt @deblockeniers, wij volgen jou terug om de video te zien. Ook is het handig als je een openbaar account hebt.
  2. Maak een leuke video, alles mag! Ga verkleed in je mooiste outfit, laat je beste kunsten zien of dans en zing een pracht nummer. Alles mag, van jong tot oud!
  3. Plaats je filmpje op je eigen account met de #tiktokblockeniers en tag ons @deblockeniers (denk er even aan om wel toestemming aan je ouders te vragen, mocht dat nodig zijn.)
  4. Wij gaan deze zorgvuldig bekijken en de mooiste tiktoks winnen een prijs! Meedoen kan tot en met vrijdag 12 februari. Zaterdag 13 februari zullen wij de winnaars bekend maken.

Carnaval 2021

Beste inwoners van het rijk der Blockeniers en daarbuiten, wat een jaar was dat zeg het 50-jarig jubileum van de Blockeniers. Na twee feestelijke maanden was het daarna gebeurd met de pret, en dat zet zich helaas nog voort in 2021. Gelukkig konden we ons jubileum wel vieren, maar hadden dat graag op verschillende manieren voortgezet in 2020.

Het vaccineren is gelukkig begonnen, dus er is weer licht aan de horizon. Uiteindelijk hopen we dat voor de zomer alles weer een beetje normaal is. Maar de Blockeniers zitten niet stil en zijn aan het kijken wat er eventueel via livestream wel kan. Zo organiseren de carnavalsverenigingen, de Blockeniers en de Leste Stuyver in samenwerking met café de Harmonie en Sportcafé Zwaag op de zaterdag van carnaval – 13 februari – en heuse livestream carnavalszaterdag. In de middag is er een interactieve kinderbingo met allerlei verassingen en in de avond is er een swingo een muzikale bingo voor de volwassenen, met uiteraard ook allerlei interactieve momenten. Hiervoor zullen speciale pakketten voorverkocht worden. Houd daarvoor facebook, de sites van de Blockeniers, Leste Stuyver, de Harmonie en sportcafé Zwaag in de gaten. Hier komt meer informatie voorbij.

Lees meer

Prins Skik & Adjudant Bloid

Ja beste mensen uit het rijk der Blockeniers en daarbuiten.

Normaal gesproken, maken wij ons in deze tijd op voor de spectaculaire prinsbekendmaking. Helaas is op dit moment alles nog anders, maar de Blockeniers zijn natuurlijk steeds aan het kijken wat wel kan. Een nieuw decorum? Of gaan we iets unieks doen in ons jubileum jaar? Komt er een nieuw jeugddecorum? Allemaal vragen en op één daarvan kunnen wij reeds een antwoord geven.

Want prins Skik is nog niet van plan de scepter af te geven en wil dolgraag met adjudant Bloid en de hofdames, Marije en Esmee, nog een regeer periode aan gaan. En dat is uniek dat het hele decorum nog een carnavals jaar doorgaan.

Het bestuur van de Blockeniers heeft daar volmondig “ja” opgezegd. Dus er is in ieder geval een decorum voor het carnavalsjaar 2020/2021. En of dat net zo bijzonder gaat worden als het jaar 2020 is afwachten. Maar er kan wat georganiseerd worden. Het decorum staat te poppelen om er wederom een mooi carnavalsjaar van te maken.

Heeft u leuke ideeën laat het ons weten wellicht kunnen wij er wat mee.

Alaaf, Alaaf, Alaaf op naar een gezond 2021.

TOP CARNVAL BIJ DE BLOCKENIERS IN 2020

Carnavalsvereniging de Blockeniers hebben een prachtig carnaval gehad. In het 50 jarige bestaan van de Blockeniers hebben Prins Skik en Adjudant Bloid samen met de hofdames Esmee en Marije er een groot feest van gemaakt.

Alle foto´s van het 50ste carnavalsjaar staan op onze fotopagina van deze website.

Wat begon met veel voorbereidingen, …

Lees meer